Indul a Biblia Elvitelre podcast!

Örömmel osztom meg veletek, hogy ezen a héten hivatalosan is elindul a Biblia Elvitelre podcast. A nulladik, bemutatkozó epizód már fel is került a YouTube csatornámra és a podcast felületekre.

Ezentúl hetente, csütörtökönként jelentkezünk majd az újabb epizódokkal, amelyekről legkönnyebben úgy értesülhettek, ha feliratkoztok a YouTube csatornára, és az értesítéseket is bekapcsoljátok, vagy ha bármelyik népszerűbb podcast alkalmazásban feliratkoztok.

Ahogy tudjátok, sokszor hangoztatom azt a mondatot, hogy Istennel több van az életben. Én nagyon hiszek ebben. Ezért az a célom, hogy ez a podcast is gyakorlati segítséget adjon abban, hogy egyre inkább megéljétek az Istennel való kapcsolatot, barátságot, ahogy vele jártok a hétköznapok forgatagában.

Remélem, hogy ahogy korábban sokan beépítettétek a kistarcsai Golgota gyülekezetben elhangzott bibliaóráimat a tartalomfogyasztási szokásaitokba, ezzel a podcasttel is így tesztek majd. 

A nulladik epizódban egy kicsit részletesebben is kifejtem ezeket a terveket, jövő héten, január 18-án pedig érkezik az első teljes epizód. Tartsatok velem!